Intern 30 min
Intern 15 min

Ansigtsbehandlinger


Quick Boost Ansigtsbehandling 30 min
En kort men effektiv behandling. Behandlingen indeholder dobbelt afrens, damp, exfoliering, maske tilpasset huden samt afsluttende cremer.
355 kr.
Økologisk Velvære Ansigtsbehandling 45 min
En afslappende velværebehandling som booster hudens fugtniveau. Behandlingen indeholder bla. en dejlig ansigtsmassage og udføres i økologiske produkter fra Sacred Nature. OBS - behandlingen indeholder ikke dybderens.
510 kr.
Dybderensende Ansigtsbehandling 60 min
En effektiv behandling til den urene hud. Behandlingen skræddersyes efter dine ønsker og hudens behov. Indeholder hudanalyse, dobbelt afrens, damp, exfoliering, dybderens, maske tilpasset huden samt afsluttende cremer.
555 kr.
Luksus Ansigtsbehandling 75 min
Den ultimative behandling til dig som ønsker både forkælelse, effektive resultater og dybderens af huden. Her får du det hele med. Behandlingen skræddersyes efter dine ønsker og hudens behov.
699 kr.
Nimue Detox Ansigtsbehandling
En effektiv 30 minutters behandling som giver dig en øjeblikkelig virkning. Den sorte boblende maske har en multi-funktionel virkning. Den dybderenser, detoxer, exfolierer og ilter huden på samme tid.
395 kr.
Aktiv Frugtsyre Ansigtsbehandling
I denne aktive behandling arbejder vi med avancerede frugtsyre som stimulerer cellefornyelsen og gradvist fjerner de døde hudceller, så den nye hud styrkes i strukturen. Behandlingen mindsker linjer og rynker, grov hud, moden/slap hud, tør og dehydreret, acne og hyperpigmentering. For bedste resultat anbefales en serie af 6 behandlinger. Kurpris 3300,-
655 kr.
Ultimativ Hudfornyelse
Nimues mest effektive og målrettede frugtsyrebehandling som skaber de bedste resultater mod akne, uren hud, pigment forandringer, for tidlig aldring eller ujævn hud. I denne behandling arbejder vi med et videnskabeligt formuleret complex af syrer i perfekt kombination og koncentration, for at kunne opnå de ønskede resultater for følgende hudtilstande. Miljøskadet hud: Reducerer rynker og glykolisering. Blødgør og forfiner hudens struktur og give en forbedret glød. Hyperpigmenteret hud: Opklarer en trist grå hud, lysner pigmenteringer og giver forfinet, fornyet hud med lækker glød. Problematisk hud: Eliminerer døde hudceller der fortykker huden, løsner tilstopninger, mindsker porestørrelsen og forfiner hudens struktur. OBS. Denne behandling kræver at du er på fase 2 i Nimues hjemmeplejeprogram For bedste resultat anbefales en serie af 6-12 behandlinger. Kurpris for 6 behandlinger: 3600,-
699 kr.
Avancerede 35% Glycol ansigtsbehandling. (Kun til dig der er i Nimue´s fase 2)
Kun i fase 2, dvs. til dig der har brugt Nimue´s produkter i 1 mdr. En aktiv eksfolierede behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud samt en hud hvor overfladen er fotoskadet og grov. En effektiv og kontrolleret peeling , der skånsomt fjerner de døde hudceller og efterlader huden mend en blød overflade, forbedret struktur og en flot teint. OBS: kun i fase 2
550 kr.
Nimue Peel ansigtsbehandling (SRC) (Kun til dig der er i Nimue´s fase 2)
Kun i fase 2, dvs. til dig der har brugt Nimue´s produkter i 1 mdr. (Specielt udviklet til den miljøbelastet hud, hyperpigmenteret hud og den problematiske hud.) Det ultimative peeling system som arbejder effektiv mod linier, hyperpigmentation, problematisk hud giver en mere ensartet hudstruktur/ hudtone. Du vil opleve øjeblikkelige resultater og en fantastisk glød. Miljøbelastet hud: Hudfornyende behandling der reducerer rynker, forfiner og blødgører huden, så den fremstår glat og strålende. En blanding af fem forskellige syrekombinationer giver huden en fantastisk følelse af at være opstrammet, mere ungdommelig med et poleret udseende. Anbefales som et kurforløb på 6-12 behandlinger. Hyperpigmenteret hud: Effektive behandlende peeling, der er specielt velegnet til den hyperpigmenteret hud. Her arbejdes både med overfladiske samt mere fremskreden hyperpigmenteringer. En kombination af forskellige syre arbejder sammen om at skabe den mest effektive behandling mod hyperpigmenteret hud. Anbefales som et kurforløb på -12 behandlinger. Problematisk hud: Avancerede behandlende peeling, der arbejder på den problematiske hud(akne og tidlige stadier af akne)Huden føres tilbage med et afbalancerer og flot resultat. Ingredienserne er nøje udvalgt, for at give den bedste og mest optimale løsning til den problematiske hud. Anbefales som et kurforløb på 6-12 behandlinger. (Dobbelt afrens, conditioner, hudanalyse, Tetra enzymatic exfoliation, nimue-SRC til den rette hudklassifikation, TDS booster til den rette hudklassifikation, maske. Afsluttes med nærende og fugtgivende dagcreme, SPF 40 afsluttes med vitamin C moisture Mist.) Ansigt, hals og decolte behandles. OBS:Behandlingen må kun fåes i Nimue´s fase 2
825 kr.
Ansigtsmassage 30 min
Dejlig afslappende og opstrammende massage af ansigt, décolleté og hovedbund.
385 kr.


DermaOxy ansigtsbehandling (hele ansigtet)
DemaOXY oxygenbehandling giver dig mange fordele : Giver hud ny vitalitet, smårynker og linjer udviskes Huden føles glat, frisk og fuld af fugtighed Øger hudens elasticitet og forbedrer hudens udseende Holder huden ung og spændstig Giver hurtigt et synligt og markant løft til huden.
595 kr.
DermaOxy ansigtsbehandling med massage (hele ansigtet)
DemaOXY oxygenbehandling giver dig mange fordele : Giver hud ny vitalitet, smårynker og linjer udviskes Huden føles glat, frisk og fuld af fugtighed Øger hudens elasticitet og forbedrer hudens udseende Holder huden ung og spændstig Giver hurtigt et synligt og markant løft til huden.
695 kr.
DermaOxy ansigtsbehandling med microneedling
DemaOXY oxygenbehandling giver dig mange fordele : Giver hud ny vitalitet, smårynker og linjer udviskes Huden føles glat, frisk og fuld af fugtighed Øger hudens elasticitet og forbedrer hudens udseende Holder huden ung og spændstig Giver hurtigt et synligt og markant løft til huden. Microneedling udføres og du får nålerullen med hjem til yderlig hjemmebehandling
895 kr.
DermaOxy Halsbehandling
595 kr.
DermaOxy Øjenområde / eller læbeområde i forbindelse med en ansigtsbeh
250 kr.
DermaOxy Øjenområde / eller læbeområde uden ansigtsbeh
350 kr.

Bryn & Vipper


Farvning af vipper
155 kr.
Farvning af bryn
125 kr.
Retning af bryn
Brynene rettes med voks og pincet
130 kr.
Farvning og retning af bryn
225 kr.
Farvning af bryn og vipper inkl retning
310 kr.

Eyelashes (Vipper)


Eyelash Extensions - Nyt sæt
Single lash - én kunstig vippe sættes i forlængelse af hver enkelt af de naturlige vipper. Dette giver et smukt og naturligt look. OBS - Du skal komme uden øjenmakeup til denne behandling.
845 kr.
Eyelash Extensions Opfyldning - Small
Optimal efter ca. 14 dage fra sidste opfyldning. OBS - Du skal komme uden øjenmakeup til denne behandling.
320 kr.
Eyelash Extensions Opfyldning - Medium
Optimal efter ca. 3 uger fra sidste opfyldning. OBS - Du skal komme uden øjenmakeup til denne behandling.
420 kr.
Eyelash Extensions Opfyldning - Large
Optimal efter ca. 4 uger fra sidste opfyldning. OBS - Du skal komme uden øjenmakeup til denne behandling.
520 kr.
Eyelash Extensions Opfyldning - X Large
Optimal efter ca. 5 uger fra sidste opfyldning. OBS - Du skal komme uden øjenmakeup til denne behandling.
620 kr.
Aftagning Af Eyelash Extensions
210 kr.
Lash Lift
Permanent vippebuk. Holdbarhed ca. 6 - 8 uger. OBS - Du skal komme uden øjenmakeup til denne behandling.
355 kr.
Lash Lift inkl farvning af øvre vipper
Permanent vippebuk. Holdbarhed ca. 6 - 8 uger OBS - du skal komme uden øjenmakeup til denne behandling.
425 kr.

Voksbehandlinger Ansigt


Overlæbe
115 kr.
Hage
115 kr.
Kinder
130 kr.
Overlæbe, Hage og Kinder
265 kr.
Næsebor
130 kr.

Voksbehandlinger Krop


Armhuler
165 kr.
Arme
255 kr.
Underben
Inkl Knæ og Fødder
275 kr.
Lår
275 kr.
Hele ben
Inkl fødder
455 kr.
Bikini
Hårene bliver fjernet til bikinikanten
165 kr.
Tanga
Hårene fjernes så der er en bred stribe på skambenet. Hårene ned over kønslæberne fjernes ikke.
275 kr.
Brazil
Intimvoks kvinder - Her fjernes alle hår inkl. på kønslæber og mellem ballerne. Efter ønske kan vi fjerne alt hår på skambenet, eller efterlade en stribe.
465 kr.
Hele ben inkl bikini
Ved bikini fjernes hårene til bikinikanten.
510 kr.
Hele ben inkl Tanga
Ved tanga fjernes hårene så der kun er en bred stribe på skambenet. Hårene ned over kønslæberne fjernes ikke.
610 kr.
Hele ben inkl Brazil
Brazil er intimvoks til kvinder - Her fjernes alle hår inkl. på kønslæber og mellem ballerne. Efter ønske kan vi fjerne alt hår på skambenet, eller efterlade en stribe.
810 kr.
Ryg inkl skuldre
365 kr.
Mave og Bryst
420 kr.

Hænder og Negle


Quick Manicure
Neglebåndet fjernes og neglene files i facon. Afsluttes med olie og cremepleje. OBS Ingen lakering - dette kan tilvælges i menuen.
245 kr.
Quick Manicure ifm Shellac Lakering
Neglene files i facon og neglebånd fjernes. OBS - denne behandling kan kun bookes i forbindelse med en Shellac lakering.
100 kr.
Luksus Manicure
Peeling, fjernelse af neglebånd, filning af negle, håndmassage og varmt paraffinbad. Afsluttes med olie og cremepleje. OBS Ingen lakering - dette kan tilvælges i menuen.
445 kr.
Fugtboost Til Tørre Hænder
Huden exfolieres efterfulgt af en paraffin behandling som giver lækre bløde og gennemfugtede hænder.
245 kr.
Lakering med Shellac (Hel farve)
Shellac er en ekstra holdbar lak som holder ca. 14 dage og samtidig forstærker neglene. Neglene files let og blødt neglebånd skubbes væk. OBS - ønsker du neglene filet i ny facon eller har du tørt og meget neglebånd skal der samtidig bookes til en -Quick Manicure ifm Shellac lakering-.
325 kr.
Lakering med Shellac (Fransk Kant)
Shellac er en ekstra holdbar lak som holder ca. 14 dage og samtidig forstærker neglene. Neglene files let og blødt neglebånd skubbes væk. OBS - ønsker du neglene filet i ny facon eller har du tørt og meget neglebånd skal der samtidig bookes til en -Quick Manicure ifm Shellac lakering-.
375 kr.
Lakering med Shellac (Hel farve) inkl Aftagning af gammel shellac
Shellac er en ekstra holdbar lak som holder ca. 14 dage og samtidig forstærker neglene. Neglene files let og blødt neglebånd skubbes væk. OBS - ønsker du neglene filet i ny facon eller har du tørt og meget neglebånd skal der samtidig bookes til en -Quick Manicure ifm Shellac lakering-.
405 kr.
Lakering med Shellac (Fransk kant) inkl Aftagning af gammel shellac
Shellac er en ekstra holdbar lak som holder ca. 14 dage og samtidig forstærker neglene. Neglene files let og blødt neglebånd skubbes væk. OBS - ønsker du neglene filet i ny facon eller har du tørt og meget neglebånd skal der samtidig bookes til en -Quick Manicure ifm Shellac lakering-.
455 kr.
Aftagning af Shellac
175 kr.
Rep af 1 shellac negl
50 kr.

Fødder


Quick Pedicure
Neglebåndet fjernes og neglene files i facon. Afsluttes med olie og cremepleje. OBS Ingen lakering - dette kan tilvælges i menuen.
245 kr.
Quick Pedicure ifm Shellac Lakering
Neglene klippes og files og neglebånd opløses og fjernes. OBS- Denne behandling kan kun bookes ifm Shellac lakering.
100 kr.
Pedicure
Fodbad med rensende fodbadesalt. Neglebånd fjernes og neglene files i facon. Hård hud opløses og fjernes. Afsluttes med olie og cremepleje. OBS Ingen lakering - dette kan tilvælges i menuen.
395 kr.
Luksus Pedicure
Fodbad med rensende fodbadesalt. Fødderne exfolieres, neglebånd fjernes og neglene files i facon. Hård hud opløses og fjernes. Inkl fodmassage og et varmt fugtgivende paraffinbad. Afsluttes med olie og cremepleje. OBS Ingen lakering - dette kan tilvælges i menuen.
575 kr.
Klip af tånegle
155 kr.
Lakering med Shellac på tånegle (Hel farve)
Shellac er en ekstra holdbar lak som holder ca. 3-4 uger på fødderne. Neglene klippes og blødt neglebånd skubbes væk. OBS - Har du tørt og meget neglebånd skal der samtidig bookes til en -Quick Pedicure ifm Shellac lakering-.
325 kr.
Lakering med Shellac på tånegle (Fransk kant)
Shellac er en ekstra holdbar lak som holder ca. 3-4 uger på fødderne. Neglene klippes og blødt neglebånd skubbes væk. OBS - Har du tørt og meget neglebånd skal der samtidig bookes til en -Quick Pedicure ifm Shellac lakering-.
375 kr.
Lakering med Shellac på tånegle (Hel farve) inkl aftagning af gammel Shellac
Shellac er en ekstra holdbar lak som holder ca. 3-4 uger på fødderne. Neglene klippes og blødt neglebånd skubbes væk. OBS - Har du tørt og meget neglebånd skal der samtidig bookes til en -Quick Pedicure ifm Shellac lakering-.
405 kr.
Lakering med Shellac på tånegle (Fransk kant). Inkl aftagning af gammel Shellac
Shellac er en ekstra holdbar lak som holder ca. 3-4 uger på fødderne. Neglene klippes og blødt neglebånd skubbes væk. OBS - Har du tørt og meget neglebånd skal der samtidig bookes til en -Quick Pedicure ifm Shellac lakering-.
455 kr.
Aftagning af Shellac på fødder
175 kr.